13 Temmuz 2015 Pazartesi

“Eğridereliler” Derneği’nden iftar yemeği

Ramazan ayı vesilesiyle, Bursa “Eğridereliler” Derneği, Ardino’da geleneksel iftar yemeği verdi. 
Bu geleneksel iftar yemeğinde konuklar arasında Belediye Başkanı Resmi Murat, Belediye Meclis Başkanı Sezgin Bayram, “Eğridereliler” Derneğinin temsilcileri Hüseyin Kasapoğlu, Erol Çetin, Beycan Akın, Osman Yalçınkaya ve Yüksel Yurtseven da yer aldı. 


Hüseyin Kasapoğlu yaptığı konuşmasında, “ 11 Ayın Sultanı Ramazan, bereketin, birliğin sembolüdür ve bu vesileyle Müslümanların ve Hıristiyanların bir sofrada bulunmaları bunun bir göstergesidir” dedi. Kasapoğlu, bu yıl derneğin yalnız yaşayan, engelli ve muhtaç olan kişilere 800’den fazla gıda paketi dağıttığı belirtti. 
Belediye Başkanı Resmi Murat, “Eğridereliler” Derneğinin yönetim kuruluna bu asil girişimden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan, Ramazan’da yapılan sosyal dayanışmalarla çok mutlu olduğunu ifade ederek, Belediye yönetimi ve Derneğin arasındaki iyi ilişkilerin devam etmesi umudunu dile getirdi. Tüm Müslümanlara hayırlı ramazanlar ve güzel bayramlar diledi.


Kaynak: Güner Şükrü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.